Aktív kikapcsolódás a természet szívében

LÉZERFEGYVEREK

 

Áraink a következők:

 

1 órára: 28.000.- Ft

 

1,5 órára 12 főnek: 39.000.- Ft

 

2 óra 12 főnek: 50.000.- Ft

 

Előre bejelentkezés szükséges, a következő elérhetőségeken: 34/540-448, 0630/419-4195 vagy az info@wfpark.hu e-mail címen!

FIGYELEM!

A fegyverek esős/havas idő esetén nem használhatóak, ez esetben sajnos a játékot el kell halasztanunk, erről tájékoztatjuk a kedves felhasználót

(és megpróbálunk egy másik időpontot egyeztetni)!

 

HÁZIREND

Jelen házirend célja, hogy minden Felhasználó a WF Szabadidőpark laser pályáján töltött időt kellemesen és biztonságosan töltse.

A játékosok a pályára lépést megelőzően kötelesek a Laserharc Házirendjét elfogadni és magukra nézve kötelezőnek elismerni, és azt maradéktalanul betartani.

 • A foglalt időpontra az érkezés 20 perccel korábban történik, bejelentkezni a WF Szabadidőpark Recepcióján szükséges (a szolgáltatás díját is itt lehet befizetni. Áfás számla igényét kérem a recepciós kollégának fizetés előtt jelezze.) Az érkezési időt kérjük betartani, mivel nem áll módunkban sem előbb, sem később kezdeni a játékokat.
 • A laserharchoz minden esetben előzetesen e-mailben, telefonon vagy személyesen időpontot kell foglalni.
 • Kiskorú gyermek testi épségéért törvényes képviselője vagy a vele érkező felnőtt felel.
 • Felhasználó köteles a játékban részt vevő személyek száma alapján számított Szolgáltatási Díjat, de legalább a foglalás során megadott létszám után fizetendő Szolgáltatási díjat megfizetni.
 • A Felhasználó a Szolgáltatást kizárólag saját felelősségére, és kizárólag akkor veheti igénybe, ha arra alkalmas állapotban jelenik meg a Szolgáltatás teljesítésének helyszínén. A Szolgáltató jogosult a Felhasználót a játékból kizárni, amennyiben nem teljesíti az előírt feltételeket.
 • Értékes tárgyak, szemüvegek, ruhák és egyéb vagyontárgyak megrongálódásáért vagy elveszítéséért a területen a WF Szabadidőpark semmilyen felelősséget nem vállal.

Játék közben betartandó szabályok

 • A Felhasználó a Szolgáltatást kizárólag saját felelősségére, és kizárólag akkor veheti igénybe, ha arra alkalmas, józan állapotban jelenik meg.
 • A játékvezető a játék megkezdése előtt minden esetben ismerteti a játék szabályait, valamint a felszerelések használatát a játékosokkal.
 • A játékos felel a fejpántok és a fegyverek szabályos és rendeltetésszerű használatáért. A játék során szerzett esetleges sérülésekért a Szolgáltató nem felel.
 • káreset észlelésekor a WF Szabadidőpark munkatársaihoz/játékmesterhez kell fordulni.
 • A lézer játékfegyvereket csak és kizárólag játékra lehet használni, egymás testi épségének sértése vagy veszélyeztetése tilos.
 • A WF csapatának utasításait minden esetben követni kell. A Házirend és az ÁSZF rendelkezéseit sértő, erőszakos, agresszív, játékszabályokat be nem tartó személyt a játékvezető jogosult a játékból kitiltani és felszólítani a pálya elhagyására.


WF Szabadidőpark
2900 Komárom, Puskaporosi u. 24.

Szállás
+36 34 540 448
+36 30 664 9227

Rendezvények
+36 30 419 4195

Horgászat, strand
+36 34 540 448
+36 30 419 4195