Aktív kikapcsolódás a természet szívében

Színjátszó tábor

Színjátszó tábor Komáromban

Időpont: 2019. június 17-21.

Helyszín: WF Szabadidőpark, Komárom, Puskaporosi u. 24.

 

Korcsoport: 12-20 év

 

Mit fogunk csinálni?

Az első délelőtt drámajátékokon keresztül ismerkedünk egymással, önmagukkal és a színházzal. Keddtől a délelőttök próbákkal telnek, kora délután szabadfoglalkozások és újabb próbák váltják egymást (időjárás függvényében: a legnagyobb melegben inkább árnyékos helyen próbálunk, mintsem leégjünk vagy napszúrást kapjunk a strandon). A foglalkozások között sok-sok játék és fürdőzés várható. J A vacsora után következik a közös játék, esetenként éneklés, társasjátékozás – azaz valamilyen közösen megszavazott tevékenység.

A foglalkozásokat vezeti: Konczer Kinga, magyar-dráma szakos tanár, diákszínjátszó-rendező. Mellette asszisztensként Szalai Evelin, a veszprémi Pannon Egyetem magyar-drámapedagógia szakos hallgatója segít.

Az ötnapos tábor ára szállással, strandbelépővel, étkezéssel 32 000 Ft.

Napközis lehetőség is van: a „bejárósok” reggel 8-tól vacsora utánig maradhatnak, nekik a tábor díja (a szálláson kívül minden biztosított!): 22 000 Ft.

A jelentkezést akkor vesszük komolyan, ha az előleg (10 000 Ft) a jelentkezés során megadott számlaszámra megérkezik.

Hol jelentkezhetsz?

E-mail: szedelinda@gmail.com

Telefon: 0630 317 6579

Facebook: Konczer Kinga

A tábor 10 fővel indul, legfeljebb 15 főt tudunk fogadni. A helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel!

A tábor végén, pénteken 17:00 órakor szeretettel várunk minden barátot és szülőt, aki megtekintené az egész heti munka gyümölcsét! J

Mivel az előadás után mindig hihetetlen extázis van, ilyenkor ott szoktunk maradni beszélgetni – a srácok is egymással, a szülők pedig velünk, de persze vegyülni is lehet! Ezért aki tud, hozzon egy kis sütit, innivalót, hogy csipegetni lehessen a nagy izgalmak után.

Néhány fontos tudnivaló:

Szállás:

4 és 6 fős kényelmes faházakban.

 Étkezés:

Reggeli, ebéd, vacsora.

Mit hozz magaddal?

TAJ-kártya (vagy -szám), elemlámpa, sportcipő, strandpapucs, törülköző (2 darab), fürdőruha, napozókrém, hidratáló krém, sapka (NAGYON FONTOS kánikula esetén), esőkabát, szúnyogriasztó, kulacs, pléd a hűvösebb éjszakák miatt. A legfontosabb a kényelmes ruházat.

Hozhatsz ping-pong, illetve tollasütőt és -labdát, társasjátékot, kártyát… stb.

Ágyneműt, hálózsákot nem kell hoznod!

Szabadidő eltöltéséhez:

5 modern, feszített víztükrű medence, csúszda, sportpályák, játszóterek; rossz idő esetén fedett helyiségben asztalitenisz, csocsó, társasjátékok.

Érkezés:

Hétfőn reggel 8 és 9 óra között (Bejárósoknak a hétfő kivételével minden nap reggel 8:00)

Távozás:

A pénteken délután 5-kor kezdődő előadás, és az azt követő batyus beszélgetés után. (Bejárósoknak minden nap a vacsora után, ezt június 17-én, hétfő reggel, a pontos egyeztetés után természetesen elmondjuk. J)

 

 


WF Szabadidőpark
2900 Komárom, Puskaporosi u. 24.

Szállás
+36 34 540 448
+36 30 664 9227

Rendezvények
+36 30 419 4195

Horgászat, strand
+36 34 540 448
+36 30 419 4195